Palautusohjeet asiakkaalle!

OHJEET MAHDOLLISTA PALAUTUSTA VARTEN

Kuljetuksessa ilmenneet vauriot

TÄRKEÄÄ!
Mikäli pakkaus tuotteineen on vioittunut kuljetuksen aikana, ilmoitathan siitä viipymättä Leluaitan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu@leluaitta.fi tai 040 6766319

Tilauksen peruuttaminen

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksenne 14 vuorokauden kuluttua tilauksen saapumisesta Leluaittaan. Kuluttajan on voimassa olevan kuluttajansuojalain mukaan erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle: tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä. Peruutusohjeet tulee toimittaa asiakkaalle esimerkiksi sähköpostitse tai tavaran mukana.
Kuluista, jotka aiheutuvat yritykselle toimituksista, jotka
peruutus-ilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta / vastaanottamatta, perimme erillisen lähetyksestä sekä palautuksesta aiheutuneen kuljetuskustannusten mukaisen maksun.

Maksamanne tuotteen rahat palautetaan viipymättä peruutusilmoituksen tekemisen jälkeen sekä jo mahdollisesti lähetetyn tuotteen palauduttua Leluaitalle ja todettuamme tuotteen olevan myyntikelpoinen. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneesta toimituskulusta itse. Asiakkaan vastuulla on huolehtia, että palautuksesta jää asiakkaalle tosite!

MIKÄLI HALUAT PERUUTTAA TILAUKSEN, ILMOITATHAN SIITÄ VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTITSE asiakaspalvelu@leluaitta.fi

Tilauksen palauttaminen - TOIMI NÄIN:

Leluaitta.fi kuvaa tuotteet ja kertoo tuotteiden tiedot verkkosivuillaan mahdollisimman hyvin, jotta asiakas saa mahdollisimman hyvän käsityksen tuotteesta jo tilausvaiheessa. Mikäli tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, otathan yhteyttä: asiakaspalvelu@leluaitta.fi ilmoittaaksesi palautuksesta

Palautus aina alkuperäispakkauksessa (mikäli pakkaus ei ole pahoin vioittunut kuljetuksessa).

Palautusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 
Lisäksi tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma että esimerkiksi lahjaksi ostamasi tuotteet ovat sopivia lahjan saajalle. 
Jotta voit saada palautuksen ostamastasi tuotteesta, tuotteesi on oltava käyttämättömiä ja samassa kunnossa kuin sinä olet saanut. Tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessa. 
Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä välittömästi (mutta kuitenkin vähintään 30 päivän sisällä tuotteen saapumisesta) sähköpostitse: asiakaspalvelu@leluaitta.fi. 
Älä lähetä tuotetta, ennenkuin olet saanut ohjeet tuotteen palauttamiseksi, äläkä missään vaiheessa palauta tuotetta valmistajalle, vaan tuote palautetaan Leluaitta Oy:lle.

Lahjakortit eivät kuulu palautettavien tuotteiden piiriin.

Maksun palautus (tarvittaessa) 
Kun palautuksesi vastaanotetaan ja tarkistetaan, lähetämme sinulle sähköpostiviestin ilmoittaaksemme sinulle, että olemme saaneet palauttamasi tuotteen. Ilmoitamme myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. 
Hyvityksesi käsitellään, ja palautetaan automaattisesti alkuperäiseen maksutapaan.

Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset (tarvittaessa) 
Mikäli hyvityksesi myöhästyy, ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalveluumme.

Alennusmyyntituotteiden palautukset (tarvittaessa) 
Palautamme maksamasi summan, emme koko tuotteen hintaa.

Vaihto (tarvittaessa) 
Vaihdamme vialliset tai vahingoittuneet tuotteet uusiin. Jos haluat vaihtaa tuotteen, lähetä meille ensin sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@leluaitta.fi ja lähetä viallinen tuote osoitteeseen: Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu, kun olet saanut palautusohjeet.

Toimitus 
Tuotepalautukset vain osoitteeseen: Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu.

Asiakas on vastuussa lähetyskulujen maksamisesta tuotteen palauttamiseksi. Toimituskulut eivät ole palautettavissa.
-----

SÄILYTÄ ALKUPERÄINEN PAKKAUS MAHDOLLISTA PALAUTUSTA VARTEN!

Tilauksesta maksetut rahat tulee kuluttajasuojalain mukaan palauttaa kuluttajalle 14 päivän kuluessa siitä, kun verkkokauppa on saanut palautusilmoituksen, olettaen että kuluttaja on palauttanut tai osoittanut palauttaneensa jo toimitetun tavaran. Maksetusta summasta vähennetään palautuksesta johtuneet postikulut, mikäli palautus hoidetaan Leluaitan toimesta. 

Aurinkoisin terveisin, 


LELUAITTA.FI VERKKOKAUPAN ILOINEN TIIMI :)